|
NOWY SEZON NOWA FLAGA
|
| ciziak |
Dodany dnia 17-06-2007 15:02
|

Użytkownik
Data rejestracji: 17.02.07
|
Kibice działający przy masofans maja nowy pomysł na upiększenie meczy Masovii
i naszego stadionu.
Mamy w planach zrobienie nowiej flagi. Flaga ta ma miec niebotyczne rozmiary jak na klasę okręgowa a nawet stadiony n w pierwszej lidze nie powstydzą się
takiej flagi. UWAGA flaga ta ma miec serokosc ok 1,6m i dlugośc ok 2x 40m . Flaga ta bedzie umieszczona na barierkach wzdłuż trybun i boiska.
Transparent ten bedzie mial 2 kolory oczywiście w naszych barwach. zaczynajac od prawej strony stadiony bedzie pierwsza czasc flagi az do budki zawodnikow gości i tu bedzie wielki napis żółty,i literami MASOVIA, i zaczynajac od budki gospodarzy transparent czerwony aż do końca barierek tu napis MASZEWO.
MASO FANS ma nadzieje ze ten suer pomysł uda sie zrealizowac ale bez waszej pomocy nie poradzimy sobie, neich każdy kto może wesprze naszą inicjatywe nawet drobna suma pieniedzy każdy grosz sie przyda. TYLKO RAZEM MOŻEMY ZROBIC SUPER FLAGĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:yes:
Szanujcie bakterie, czasem to jedyna kultura jaką ludzie mają :-] |
| |
|
|
| kafar |
Dodany dnia 17-06-2007 21:23
|

Administrator
|
tak tak nad tym juz trzeba myslec mamy troche czasu na pozyskanie funduszow od ludzi i zrobienie tej ogromnej flagi i moze jakies inne atrakcje na mecze nie tylko piro
Fotograf |
| |
|
|
| tasia |
Dodany dnia 17-06-2007 23:17
|

Użytkownik
|
no właśnie, jeśłi chodzi o inne atrakcje to mamy już pewne nagłośnienie a co za tym idzie będa konkursy w przerwie, losowanie nagród wśród biletów (niach niach) widzisz kafar same piro ale z głową zapodane daje super efekt a nie "my w pierwszej odpalamy róbcie zdjęcia" myślę, że należy zwołać zebranie Klubu Kibica, ustalenie kilku kwestii (między innymi tej wczorajszej), ustalenie zakresu prac do wykonania, naznaczenie celów, ponieważ liderami są Ciziak, Pasza i Borian bardzo ich proszę o wyznaczenie terminu
Chciałbym też przypomnieć, że liga rusza już na początku sierpnia więc czasu mało, a musimy być w pełnej formie aby walczyć o V ligę
Za MASOVIĄ przemierzamy cały świat!!!
[small]Piłka nożna to nie łyżwiarstwo figurowe, ocenia sie drużynę po wyniku a nie po wartościach artystycznych![/small] |
| |
|
|
| kafar |
Dodany dnia 17-06-2007 23:20
|

Administrator
|
ahhh 5 liga marzenie nie jednego.Dokladnie trzeba zrobic zebranie i ustalic co kto ma robic co nalezy poprawic itd....
Fotograf |
| |
|
|
| ciziak |
Dodany dnia 18-06-2007 11:22
|

Użytkownik
|
tak wiec tasia trzeba zakasac rekawy i do roboty ja pomoge ale narazie mam mp
wiec czasu brak no i trzeba zaczac kase zbierac aaa i tasior wydaje mi sie ze nie dam rady zrobic na czas tego herbu narazie dajmy sobie czas pozbierajmy jakies proozycje a nie tak wszystko na gwalt ja nie mam czasu teraz i nie zrobie chyba tego herbu moze za jakies 2/3 tygodnie
| |
|
|
| Borian |
Dodany dnia 18-06-2007 16:07
|

Użytkownik
Data rejestracji: 22.04.07
|
Nikomu się przecież nie śpieszy . Celem numer jeden w te wakacje to jest nowa flaga resztę można sobie odpuścić
MasoFans i wszystko jasne  |
| |
|
|
| kafar |
Dodany dnia 18-06-2007 16:41
|

Administrator
|
Jak chcesz sobie odpuszczac to nie jestes Masofansem nie odpuszczamy niczego
Fotograf |
| |
|
|
| Borian |
Dodany dnia 18-06-2007 17:19
|

Użytkownik
Data rejestracji: 22.04.07
|
Źle mnie kafar zrozumiałeś , chodzi mi o to że celem numer jeden jest flaga , a na reszte przydzie czas
MasoFans i wszystko jasne  |
| |
|
|
| tasia |
Dodany dnia 18-06-2007 17:32
|

Użytkownik
|
nio nio nio spokojnie panowie, na wszystko przyjdzie czas, ale tym bardziej proszę wyznaczcie jakiś termin zebrania musimy to wszystko omówić
[small]Piłka nożna to nie łyżwiarstwo figurowe, ocenia sie drużynę po wyniku a nie po wartościach artystycznych![/small] |
| |
|
|
| tasia |
Dodany dnia 18-06-2007 18:30
|

Użytkownik
|
| |
|
|
| kafar |
Dodany dnia 18-06-2007 18:54
|

Administrator
|
Borian zartowalem nie boj nic damy rade wszytko zrobic na czas
Edytowane przez kafar dnia 18-06-2007 18:55
Fotograf |
| |
|
|
| juju |
Dodany dnia 18-06-2007 18:57
|

Użytkownik
Data rejestracji: 12.05.07
|
Nowy sezon nowa maskota duża maskota :yes::yes::yes: |
| |
|
|
| ciziak |
Dodany dnia 18-06-2007 20:16
|

Użytkownik
|
maskotka dobry pomysl ale to ogromny koszt jakies 5/8 tys zlotych no to chyba nas nie stac mowie bo wiem ze pogon tez chce kupic nowego gryfusa i to jest wlasnie taki koszt tak wiec nie na nasza kieszen chyba ze macie jakis inny pomysl narazie to trzeba zabrac kase na nowa flage
| |
|
|
| juju |
Dodany dnia 18-06-2007 21:24
|

Użytkownik
Data rejestracji: 12.05.07
|
ale maskotka już jest chłopaku, jest lew heheh więc nie trzeba go szyć tylko koszulkę dla niego |
| |
|
|
| tasia |
Dodany dnia 18-06-2007 22:48
|

Użytkownik
|
ciziak, taki strój lwa jest w OKGiM - jutro zadzwonię do UM czy będzie można go wypożyczać - jeśli nie będzie problemu z tym, kupiliśmy dziś duuuzy bęben, teraz będziemy zbierać na flagę, ale jesłi chodzi o flagi to musimy się spotkać i ustalić jakie chcemy robić, KIEDY SPOTKANIE??
| |
|
|
| MichaUUU |
Dodany dnia 19-06-2007 01:47
|

Użytkownik
Data rejestracji: 08.04.07
|
mysle ze w nastepnym tygodniu jakos to spotkanie moglo by miec miejsce teraz przed koncem roku niezbyt posiadam czas bo codziennie musze byc w szczecinie ale tak po weekendzie nie ma problemu... haa a ja juz mam grafa na bemben moze mi sie uda go przmalowac tak samo
przetrwamy bo kazdy z NAS wklada w to serce
www.pogon91.pl |
| |
|
|
| MasoFan |
Dodany dnia 19-06-2007 11:53
|

Użytkownik
Data rejestracji: 23.04.07
|
z tymi wielkimi flagami to nie wiem czy jest dobry pomysł. Duży koszt pewnie.
Memento Masovia |
| |
|
|
| tasia |
Dodany dnia 19-06-2007 11:59
|

Użytkownik
|
no koszt spory bo sam materiał to ok 600zł, do tego wiele pracy, pytanie brzmi raczej czy będziemy w stanie zabezpieczyć ta flagę na meczach kiedy pojawią się oszołomy z przeciwnych drużyn a my zamiast dopingować będziemy pilnowali flagi na długości 80m. ciziak - pomysł jest zaj... ale dochodzę do wniosków, że może jednak zróbmy jakie wypasione mniejsze takie na nasze barierki, do tego na kij takie wielkie porządne flagi, co o tym sądzisz?
dzwoniłem przed chwilą do UMu w sprawie maskotki naszej - naszego MasoLWusia - raczej nie powinno być problemu, odpowiedź będzie dziś więc wczuwajcie się w rolę MasoLWUSIA
| |
|
|
| kafar |
Dodany dnia 19-06-2007 12:00
|

Administrator
|
jest dość duży ale czego sie nie robi dla klubu.:Lznajdziemy kasę na to a później wspólnymi silami zrobimy flagę <piękna,dużą flagę> tak jak ostatnio :r
Fotograf |
| |
|
|
| kafar |
Dodany dnia 19-06-2007 12:04
|

Administrator
|
wlasnie trudno ja zabezpieczyc i cały czas ktoś by musiał przy niej stać ale mecze u nas zabezpieczają osoby porządkowe wiec można by było im powiedzieć żeby stali kolo flagi
Fotograf |
| |
|